Caracteristici:

Detalii Companie:


Shape Up Center este centrul de wellness cu un concept unic dedicat adulților și copiilor ce au optat sau doresc să opteze pentru un stil de viată sănătos, activ și benefic, într-un mediu intim creat special pentru ei.

Shape Up Center a luat naștere din dorința de a aduce pe plan local un concept inedit, din pasiunea pentru mișcare și pentru starea de bine optând pentru un stil de viață echilibrat.

Am ales programe și servicii de înaltă calitate îmbinând cele mai de succes exerciții și tratamente dedicate femeilor: Pilates, Aerobic, Electrostimulare, Mezoterapie Virtuală, Masaj, Saună( Infrasaună).

De asemenea, conceptul unic al Shape Up Center oferă o oportunitate dublă mămicilor care optează pentru programele centrului, creând special pentru copii un spațiu dedicat dezvoltării acestora prin intermediul jocurilor creative, claselor de balet sau de instrument muzical. Alături de un personal calificat în babysitting și profesori calificați de balet și muzică, copii vor avea acces la programe de dezvoltare prin jocuri adecvate vârstei lor, în timp ce mămicile se vor putea relaxa si bucura de programul ales.

„Suntem bucuroase să vă prezentăm proiectul nostru de suflet, ce a luat ființă având la bază o serie de principii și obiective care au dus la ceea ce înseamnă astăzi Shape Up Center. Mediul intim, călduros, confortabil și familiar este ceea ce am creat pentru clientele noastre. Vă așteptăm să ne cunoaștem și să scriem împreună povești despre frumusețe și sănătate!” Claudia & Raluca

Raporteaza
ID Companie: 2496

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: