Caracteristici:

Detalii Companie:


Suntem aici din 2000. In tot acest timp am continuat traditia si ne-am facut prieteni multi care ne viziteaza si acum. Ei spun ca au gasit aici ceea ce-si doreau:
o atmosfera calda si primitoare
mancare traditionala ca la mama acasa
un pret accesibil si...nu in ultimul rand
prietenia noastra
E usor sa multumim pe cei care ne trec pragul. Pentru ca facem totul cu foarte multa dragoste.
 
Exista un inceput, cand am functionat ca una dintre cele mai mari bucatarii din Iasi. Mai tarziu ne-am specializat in organizarea de mese festive, nunti, zile de nastere, botezuri, cununii, prezentari firme si multe altele. In tot acest timp am organizat peste 1000 de astfel de evenimente. Am invitat sa ne incante cu talentul lor artisti de renume ai muzicii populare si usoare romanesti: Sofia Vicoveanca, Laura Lavric, Matilda Pascal Cojocăriţa, Animal X şi mulţi alţii. 
 
Din iunie 2012 am redecorat. Am ales cu atentie mobilierul si culorile pentru a realiza un ambient modern si atragator. Nu lipsesc plantele cu flori ornamentale , iar sala restaurantului este inconjurată de ferestre pentru ca lumina naturală să patrunda si sa lumineze spatiul în intregime. 
Cu o suprafaţă de 435 mp, din care suprafaţa sălii de mese de 210 mp, restaurantul asigura meniul complet pentru un număr de 150-160 persoane la o singură manifestare. Terasa, inconjurată de gard viu si acoperita cu copertină fumurie din plastic, ofera un loc placut de a lua masa, in perioada aprilie-octombrie.
 
Cu mare grija am ales fiecare om care sa faca parte din echipa noastra. Specializaţi şi calificaţi în domeniul alimentaţiei publice (bucătari, ospătari, barmani, patiseri, etc.) formam un colectiv unit, cu mult bun simt si mare responsabilitate fata de cei care ne trec pragul.
 
Atmosfera placuta, bucate alese, un colectiv prietenos...asadar sunteti asteptati si bineveniţi cu totii: tineri, adulti, copii, bunici si multumim din suflet celor care ne sunt in permanenta aproape.

 

Raporteaza
ID Companie: 1068

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: